vrijdag 11 mei 2012

met naald en draad

en nog iets te weinig precisie, maar ik ben er trots op: mijn eerste kussenslopen! Eentje van een oude trui (leve de kringloopwinkel) en eentje van een zelf gekocht stofje.
En omdat ik niet graag iets weggooi, heb ik met de overschot van de oude trui nog stoelsokjes gemaakt. Eigenlijk een soort decoratie voor in de winter, maar ik kan het niet laten om het nu nog even te laten zitten.


5 opmerkingen:

 1. Hallo 'Swiet'

  Ik studeer Algemene Sociale Wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam en voor een vak bij pedagogische wetenschappen ben ik samen met vier andere studenten bezig met een onderzoekje, waar we op zoek zijn naar ongeveer vijf participanten die een interview willen doen met één of twee van ons. Het onderzoek gaat over hoe het hebben van vruchtbaarheidsproblemen het vormen en houden van relaties beïnvloedt. Het is een brede groep, dus het kan gaan om bijvoorbeeld:

  -vrouwen die onvruchtbaar zijn verklaard
  -vrouwen waarbij het zwanger worden moeilijk gaat en
  -bijvoorbeeld IVF-behandelingen zijn gestart/geweest
  -vrouwen die vanwege vruchtbaarheidsproblemen hebben gekozen voor adoptie

  Ik heb je blog gelezen en ik denk dat je een geschikte kandidaat bent, dus hoop dat je mee wilt doen! Het interview zal anoniem zijn en kan eventueel ook per telefoon/Skype als dat gewenst is. De bedoeling is dat we met de participant 'terugkijken' op hoe het hebben van vruchtbaarheidsproblemen de relaties heeft beïnvloedt, positief dan wel negatief of neutraal. We zullen daarbij verschillende aspecten meenemen die we hebben gevonden in eerder literatuuronderzoek over dit onderwerp. Het is natuurlijk een vrij persoonlijk onderwerp, daarom heb ik er ook begrip voor als mensen liever niet meewerken. Echter, het zou ons ontzettend helpen en natuurlijk ook de faculteit van onze school, zodat er wellicht in de toekomst meer onderzoek naar kan worden gedaan!

  Ik hoor graag van je of je(of iemand anders) wil meewerken aan ons onderzoekje in de vorm van een eenmalig interview! Ik ben te bereiken via lauralijbers@live.nl !

  Groetjes en alvast bedankt,

  Laura Lijbers

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi!

  Hoe gaat het nog met Hummeltje?

  Groeten Lot

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dag Lot,
  Met Hummeltje gaat het heel goed. Hij heeft verrassende dingen gedaan dit weekend, maar later meer daarover. Ikzelf moet even bekomen van een warm (letterlijk en figuurlijk), maar toch ook heftig weekend. (huis van mama leeggemaakt, maar heerlijk omringd door vrienden en familie).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Veel sterkte tijdens deze moeilijke periode!
   Leuk om te lezen dat je goed omringd bent...

   Groeten Lot

   Verwijderen