maandag 19 juni 2017

Gossip ... anyone?

Mijn zus heeft jullie als een professionele blogoverneemster verteld over de ingrijpende gebeurtenissen van de voorbije maanden. Dank je wel, lieve zus! Ik kan er niet meer op terugkijken. Ik wil het gevoel ook niet meer oproepen. Ik wil gewoon 'nu'. 

Alles is veranderd. Alles. En toch is alles rond ons hetzelfde. Dat is op zijn zachts gezegd, vreemd. Ik kan thuis niet weg, want autorijden of met de fiets rijden, mag ik niet meer. Wandelen kan ik maar voor heel kleine afstandjes. En momenteel ben ik gewoon veel te moe. Is het de pijnmedicatie die daarvoor zorgt, of neemt mijn lichaam het van me over? Het zijn onzekerheden waar ik niet over mag nadenken. 

Mijn wereld bestaat uit wat zich hier thuis afspeelt. En zelfs dan ben ik vaak alleen maar een toeschouwer. Ver daarbuiten ben ik zelfs dat niet meer. Het leven is maar wat aan mij verteld wordt.  Een kwartiertje entertainment doet ook zoveel meer dan een lang bezoek. En jullie leven is boeiender dan het mijne nu, geloof me. Dus, wip eens even binnen en laat ze maar komen, de roddels, anekdotes, verhalen en  gebeurtenissen, en maak mijn wereld wat groter. 

1 opmerking:

  1. Mijn leven is ook wat beperkt door Me/cvs helaas, al een jaar of vijf :( Ik lees veel bij in fb-groepen, maar helaas is dat ook wel deprimerend. Nu ben ik bezig met een vitamine b12 proefbehandeling... weer een moment van hoop!
    Aan mijn blog is te zien hoe zeer alles/ik tot stilstand is/ben gekomen. Frustrerend, want ik heb hetg net zoveel wensen en ideeën als vroeger... Dat herken jij vast óók wel!
    Misschien is een Facebook groep of forum waar jij je thuis zou kunnen voelen ook iets voor jou? Maar dan geen deprimerende natuurlijk :( Een over het moederschap of over knutselen in huis oid... (Ik volg óók veel naai-groepen).

    BeantwoordenVerwijderen