dinsdag 21 juli 2015

music maestro

Hoewel ik helemaal geen festivalganger ben - noch een muziekkenner - vind ik toch dat je elk jaar minstens één dag/avond op een festivalweide moet hebben doorgebracht. Het verplicht je eens niets (nuttigs) te doen. Je pikt goede muziek mee, en je kan volop 'mensen kijken'. Ik doe dat graag. Dan heb ik meteen weer kledingtips voor de komende maanden. Zeker in Gent wil dat wel eens meevallen. 
Ik was dit jaar in vorm, en dus ging ik twee avonden op rij naar twee verschillende kleine festivalletjes. En niet zozeer voor de kledingtips; nee, echt voor de muziek. Het Gent Jazz festival boekte The Boney King. Geen jazz, maar misschien net daarom ideaal voor mij. In Peer mocht Emmylou Harris de blues doorbreken. 
Ik had in Gent mijn fototoestel bij de hand. Een dag later was ik zo slim om het thuis te laten, zodat de muziek helemaal tot me door kon dringen. Ik heb genoten. Twee avonden. Twee sferen. En al twee dagen na-genot in spieren en ledematen.

1 opmerking:

  1. Kan inderdaad héérlijk zijn - mensen kijken - even niets en weg in de muziek! Dat is voor mij ook te lang geleden... Volgend jaar misschien :)

    BeantwoordenVerwijderen