maandag 13 juli 2015

Echte Lille hoap


Wij hebben weer wat hoop. Na drie maanden behoorlijk vervelende chemo, twee slopende weken 'wachten op de uitslag', twee uren wachten in de wachtkamer en de arts zien verschijnen die tot nu toe altijd slecht nieuws bracht, kregen wij een verlossend bericht. De oorlog is niet gewonnen, dat niet. Maar een veldslagje weer wel, en daar zijn wij al heel erg blij mee. De tumor die nog in de lever zat, is aanzienlijk gekrompen. Een operatie blijft nodig, wellicht open buik (lees: een zware operatie). Maar hey, wij zijn superblij met dit nieuws! Na 8 operaties in twee jaar tijd, kijk ik hier niet meer van op. Komt wel weer goed. Ik ben vooral blij dat het niet de verkeerde kant is opgegaan, want het zag er eventjes naar uit dat een totale verspreiding niet onwaarschijnlijk was. 

Wij hebben dus heel opgelucht adem gehaald, en zijn de volgende dag meteen op weekend vertrokken (was al lang gepland, maar het klinkt wel leuk zo :-)). Over het weekend volgt nog wel meer, want het was wat mij betreft een voltreffer.
En morgen vertrekken we opnieuw voor een tweedaagse kampeertrip, om dan meteen vrijdag een weekendje in Gent door te brengen. Dit laatste zonder onze kleine man, die ongelooflijk braaf, lief en vertederend loopt te wezen de laatste tijd. 

Jaja, het geluk stroomt door mijn lijf. Ik ga daar nog lekker even van profiteren. En als de tijd weer rijp is, post ik nog wat foto's. Maar niet nu. Nu wil ik hier en nu. Wij. 

1 opmerking:

  1. Super goed nieuws ! Geniet ervan én van het weekendje Gent dat er zit aan te komen.
    Liefs, I.

    BeantwoordenVerwijderen