dinsdag 6 maart 2012

badhanddoek wordt slab

Woeeehooeeww! Eindelijk mijn eerste naaihoopje gerealiseerd. Al twee jaar waren er plannen, ideeën en verzamelingen stof, en nu is er: een slabje! Nog erg amateuristisch en niet helemaal recht, maar wel echt. (En nee, je moet niet zoeken naar wat de tekening voorstelt. Niets dus. Ik had een banaan gehoopt, maar ach ...)  Heb ook een probeersel voor een short gemaakt. Heel snel, maar voldoende om te weten dat het met een goed patroon moet lukken. Nu wil ik velours-stof en spons-stof kopen in allerlei kleuren, en dan shortjes maken voor hummeltje. Dit is genieten! 
Een tijdje geleden voelde ik me ook al als een peuter die haar eerste tekening had gemaakt. Ook voor dit knutselwerkje lagen er al meer dan een jaar fotokadertjes, foto's en ideeën te wachten, maar nu is de fotowand bijna klaar. (Mijn deel is gedaan; ophangen laat ik aan onze klusser). Zo moet het ongeveer worden.  2 opmerkingen:

  1. Mooi swiet! Check stoffenspektakel voor sponsstof. Ik durf ook wel handdoeken te gebruiken uit zeeman of wibra en ook de eponge bedovertrekken van wibra!

    http://zaaberry.blogspot.com/2011/03/scrappy-baby-bib-tutorial.html

    miss stap te ver? succes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Tober, bedankt voor de nuttige tips! Mijn kunstwerk staat nog ver van wat ik op jouw link lees, maar je moet ergens beginnen he. En een droom voor ogen houden.

    BeantwoordenVerwijderen