vrijdag 18 september 2015

LevensloopAl 2,5 jaar zit dat k-woord zich te verstoppen in mijn lichaam. En toch is het pas recent dat ik door heb dat de campagne van Levensloop ook betrekking heeft op mezelf. Of hoe je heel dicht en even ver weg van jezelf kan staan.  Maar dus, dit jaar drong het écht tot me door dat ik er misschien iets voor kan betekenen. Dus maakten we een team. We, dat zijn een lieve collega/vriendin van me die ook veel te jong tegen het k-woord aanliep, en ik. We gaan niet als vechters - dat lijkt ons wat te 'betuttelend'. Wij zijn teamkapiteins van een ongelooflijk, fantastisch, super-mega-groot, gul en enthousiast team. Bijna 100 mensen - ja echt hé - lopen mee voor ons. Ze gaan zomaar rondjes stappen of lopen, om ons en de veel te veel andere grote mensen en kinderen te steunen. Dat is toch geweldig, vind je niet?  En aan de zijlijn supporteren nog zoveel meer mensen mee! En dan waren er nog vele handen die ons de voorbije weken hebben geholpen, met onze planning, met onze facebookpagina, met het maken van onze estafette-herkenningstekens. Dit is verwarmend! 

Onze teamtent zal herkenbaar zijn. Onze lopers en wandelaars mogen een schort aan elkaar doorgeven, en ook onze tent krijgt er een aan. En ik zou mezelf niet zijn, als er geen bloemetjes bij kwamen kijken. Oma, herken je je oude beddenlakens? 
Levensloop ... we zijn er klaar voor! Lotte, Sofie, Angélique, Inge, papa van H., papa van L., mama  ... ik wandel voor heel veel mensen, maar morgen in het bijzonder voor jullie.


1 opmerking: