donderdag 25 augustus 2011

dromen

Er gebeurt niet zoveel in hoopjesland. Alle hoop is gefocust, en ik probeer dat nu wat te doseren. Met lopen bijvoorbeeld. Dat zit redelijk op schema, en werkt prima. Ik heb bijna het juiste adrenalinegehalte om naar buiten gezogen te worden. Dat komt dus wel goed. Avonden in de zetel breng ik al breiend door. Een groen dekentje moet het worden, maar dat is nog niet zo zichtbaar. Nog heel wat centimeters afleiding te gaan. (Zou ik het op tijd afkrijgen? Zou het maanden 'klaar' liggen straks?) Ik wacht ook vol ongeduld op de geboorte van het kindje van beste vrienden. De vrienden die ooit mijn zondebok waren, maar met wie ik, gelukkig, nu vol vriendschap meeleef naar de geboorte toe. Bij hen is er een heel warm nestje, daar ben ik zeker van. En, even eerlijk, ik kijk er ook gewoon naar uit om nog eens een pas geboren boeleke in mijn armen te houden (als het mag). Dus, go go, A! Misschien toch nog net een vakantiekindje?
De vakantie mag van mij naar het einde gaan. Ja, ik weet het, niet sympathiek, maar voor ons betekent dat nu even dat de diensten dan weer volledig aan het werk gaan. En dat plaatsingen dan weer (meer) mogelijk zijn. En dat ons werk ook weer op volle toeren draait, en ik voldoende afleiding heb. En dat ik 's nachts kan slapen zonder al die dromen, die mijn nachtrust lijken op te slorpen. (Schijnbaar lokken onrustige nachten bij mij nu migraine uit. Man man man, wat is me dat. Respect voor alle migrainelijders hoor. Ik vind er maar niks aan. En dan te bedenken dat het bij mij, op een behoorlijke piek gisteren na, nog meevalt nu. Jeetje...)
Dus ja, veel geschreven, weinig gezegd, maar het is goed zo. Ik ben gelukkig. Als we nu nieuws krijgen, zal het mooi nieuws zijn. Wat kan een mens nog meer wensen?

2 opmerkingen:

  1. Hopelijk snel goed nieuws voor jullie. Hup, hup, dat dat verlossend telefoontje maar snel mag komen!

    Super ook dat je zo kan meeleven met de zwangerschap van anderen. Ik kon dat al een tijdje niet meer hoor. Knap van je!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind de kracht die uit je berichtje straalt ook knap! Go Go Swiet !

    Tober

    BeantwoordenVerwijderen