dinsdag 30 augustus 2011

miaaaaaaaauuuuw x 100

Onze A. moet naar de dierenarts voor de allereerste keer (met mij dan toch). Ik heb hem, wonder boven wonder, in zijn reisbox gekregen, maar nu doet die arme stakker niets dan miauwen. Niet zomaar een miauw, neen, super zielig, en steeds harder. En maar heen en weer bewegen in de ieniemieniebox. Ik ben daar niet zo goed tegen bestand en heb hem al een hele resem koekjes door het hekje aangeboden. Het helpt niet echt. Arme arme A...

3 opmerkingen:

 1. ach ik ken dat, ons Mocca is ook zo! Ons Biscuit niet, maar die ging vroeger mee op reis naar mijn ouders in die box ... dat betekende lekker bij ons slapen 's nachts en het lijkt wel alsof ze daarmee die box nog steeds als iets leuks ziet ...
  Voor ons Mocca is die box echter enkel aan de dierenarts gekoppeld met een hele klaagzang als gevolg ... en dat is zo hartverscheurend hé!
  Veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ocharme, ik ken dat. Mijn Django heeft dat heel erg als ie in de auto moet. Janken dat het beest dan doet, precies of we gaan 'm dood doen. Elke keer opnieuw, alsof ie niet onthoudt dat het allemaal zo erg nog niet is ;-)

  O, ik weet niet of ik je al uitgenodigd had, maar mijn blog staat tegenwoordig op slot. Met een mailtje naar wachtmonster@hotmail.com geef ik je wel terug toegang.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ons Pheebs'ke slaapt zelfs in haar box.. zij ziet het als een slaapplaatsje , zelfs na sterilisatie en allerlei spuitjes.. het miauwen doet ze na het bezoek op weg naar huis maar eens thuis is ze al het weer al snel vergeten ..;-)

  Elke keer denken we van ai ai ze gaat er niet in willen maar ons madam stapt er vanzelfs in , dan lachen we altijd van wacht maar straks , een geluk dat ze ons toch niet kunnen verstaan hé of het zou een héél klaag gezang zijn om ze mee te krijgen :-)

  BeantwoordenVerwijderen