donderdag 1 september 2011

Hoop!

Ik weet niet hoe ik het kan zeggen.  Een gevoel is ons overvallen waar wij zo lang op hebben gewacht, en nu is het haast onwerkelijk. Net op een dag waarop ik later dan ooit heb gewerkt. Net nu de gsm van manlief haast geen batterij meer over had, en hij dus niet heeft kunnen bellen. Net op een dag dat ik het zo druk had dat ik er nauwelijks aan heb gedacht. Net op de eerste schooldag. Je raadt het nu al wel. We hebben telefoon gekregen vanmiddag! Er wacht een jongetje op een pleeggezin. Hij is iets ouder dan een jaar. Maandag komt de dienst over hem vertellen, en dan begint, als alles goed gaat, een kennismakingsperiode. Wordt vervolgd?

3 opmerkingen:

 1. waw swiet ! succes met de kennismaking !

  Tober

  BeantwoordenVerwijderen
 2. SUPER!!! Ik ben ZO blij voor jullie, maar vooral ook voor het jongetje die bij jullie on-ge-twij-feld heel goed opgevangen gaat worden. Jullie gaan dat geweldig doen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik was nog de ontmoeting met de ouders vergeten. Dat moet nog voor de kennismaking met het kindje gebeuren. We weten nog niet wanneer, maar dat wordt zooooo ongelooflijk spannend... en ook allesbepalend, want zonder samenwerking, lukt het niet...
  Wordt vervolgd ...

  BeantwoordenVerwijderen