vrijdag 21 juni 2013

Lege me-time

Wat een vreemde dag vandaag. Ik stond op met het gevoel dat ik lekker op mezelf wilde zijn - en dat deed ik ook - maar nu lijk ik zo leeg. Ik ben ook bijzonder moe. Misschien een gevolg van het wonderpilletje dat me 's nachts doet slapen, maar dat lijkt me toch niet de bedoeling?
Mijn me-time bestond uit een heerlijk badje, tussen het verwisselen van twee grippen door - dat is het dingetje waarmee infuses aan mijn katheter gekoppeld worden. Terwijl de verplegers aan mijn bed en lichaam prutsen, kijk ik altijd naar deze vrolijke vlagjes:Ik mag nog steeds eten (jippie) en kon dus met een rond buikje een uitstap maken naar het winkeltje en het in mijn ogen ongezellige cafetaria. Maar kijk, met een theetje, koekjes en een woonboekje kan er toch iets gezelligs in gezien worden. 
In de bib (jawel, ook dat is hier voorzien) haalde ik nog wat extra woonboekjes. En daarin vond ik de perfecte oplossing voor een uniek kaptafeltje in onze nieuwe slaapkamer. Gemaakt van een schildersezel, ikea lades en een spiegel. Dat moet toch lukken?
Ikea lezen doet ikea kopen, dus ik heb nog snel een boodschappenlijstje opgemaakt. Het werd zoals gewoonlijk langer dan gedacht. Ik had gehoopt dat het me blij zou maken, maar ik kreeg vooral het gevoel dat ik hier buiten wilde. Naar een winkel, bijna eender welke. Of Leuven city, nog beter. Ik ben in mijn bed gekropen, en er niet meer uit gekomen. Gelukkig was er nog dat telefoontje met manlief en met Hummeltje. Tien minuten een woordenwaterval van het schattigste stemmetje van het land. De dag werd nog even heerlijk. 


3 opmerkingen:

 1. Nou meid, niet gek dat je je raar en leeg voelt natuurlijk. Het is ook nogal wat, je maakt er nog heel wat van hoor, respect daarvoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Met oneindig veel respect lees ik je blogs.
  Ik heb bijna geen woorden om weer te geven hoe ik steeds opnieuw koud en warm krijg van jouw verhalen, van jouw positieve kijk op de dingen, van jouw doorzettingsvermogen, van -ondanks tegenslagen- kunnen genieten van mooie dingen.
  We hebben elkaar nog niet in levende lijve ontmoet, maar weet dat ik van hieruit jouw het beste wens en ondertussen hoop dat ik nog veel lange jaren jouw blog zal mogen mee lezen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Saartje,
  Van hier uit een heel dikke knuffel van mij aan jou!!!!

  BeantwoordenVerwijderen