vrijdag 6 september 2013

Daar gaan we weer

Op naar - hopelijk (ik kan het niet laten) - de laatste loodjes. De prof was opgetogen over de resultaten. Wat meteen ook betekent dat hij dezelfde cocktail die ik eerder kreeg, nogmaals wil gebruiken. Dus al de producten die rechtstreeks in mijn lever werden gepompt, zullen nu, samen met de andere giffen, via mijn katheter worden toegediend. Inclusief het eiwit dat gezichtsuitslag, droge huid en kloven garandeert. Nog zo'n 4 maanden. Of 8 keer - dat klinkt haalbaarder. Maar eerst nog een scan doorstaan, want er zit een onverklaarbare pijn in mijn ribben, en een prof zou geen prof zijn als ie dat niet eerst wil uitklaren. Al verwacht niemand iets ernstigs, ik zal er nooit helemaal gerust in kunnen zijn. Daarna kan ik weer moed verzamelen om er tegenaan te gaan. Het was een beetje een tegenvaller, want ik had een lichtere chemo over maar 3 maanden verwacht. En eentje die mijn haar zou kunnen sparen en geen misselijkheid beloofde. Maar goed. Ik ga nog eens lekker zot doen en neem me voor mijn haren helemaal te kortwieken. Kwestie om een mogelijke volledige uitval al een beetje op te vangen, want de 'uitval' wordt beloofd net wanneer wij op weekend willen gaan. Ik ben nog op zoek naar toffe korte kapsels (lees, met een kantje af), waar een zware bril bij kan. Een beetje zoals de zangeres van Poliça of zo. Suggesties mogen gepost worden! 
En om mijn komende maanden met een roze bril tegemoet te kunnen lachen, heb ik me alvast een nieuwe lading stofjes cadeau gedaan. Dankzij een snelle levering van juffertjeuil kwam het eerste cadeautje vandaag als geroepen. Ik laat jullie even mee snoepen:


Uit de gewone collectie en de koopjeshoek van juffertjeuil.be. Ik was op zoek naar tricot, maar 't zijn toch katoenen stofjes geworden. Ach ja ... 

En snoepen mag nog iemand doen, morgen. Ik maakte nog een 'lekker' cadeau, maar omdat ik eerder de opmerking kreeg dat ik cadeautjes te snel post (namelijk voor ze bij de bestemmeling aankomen), hou ik deze knutsels te goed. 

5 opmerkingen:

 1. Ik heb ook nog knutselt als cadeau te geven, maar zal ook nog effe wachten met ze te posten. Ik heb voor de eerste keer flockfolie gebruikt en ben nog fier op het resultaat ook! Veel goeie moed voor de volgende behandeling! Liefs, Me

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel veel goede moed met de behandelingen die gaan komen en hopelijk niet té veel last van al die onoverkomelijke kwaaltjes! Ben al heel benieuwd naar al je knutsels! Leuke stofjes weer trouwens, heel veel knutsel en naaiplezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heel veel succes met je behandeling!!! je gaat dat goed doen meid!

  super stofjes! je hebt groot gelijk dat je jezelf nog eens getrakteerd hebt! Kan dat moois wat licht geven in de donkerdere dagen! Succes!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Veel succes!
  Op naar het volgende goede nieuws!
  We duimen mee...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lieve Sara,
  Je moed en doorzettingsvermogen zijn onbeschrijflijk!!! Ik heb je ondertussen persoonlijk leren kennen, en had vanaf het eerste moment het gevoel dat ik je al jaren ken, waarschijnlijk door jou blog te volgen. Ik had mij een beeld van jou gevormd, dat helemaal aan de realiteit bleek te voldoen! Je bent een pracht van een vrouw, een inspiratie voor velen... Ik heb je horen zingen, en met jou stem raak je elke vezel in het menselijk lichaam!!! Ondanks je tegenslag op medisch vlak ga je heel luchtig door het leven. Dat er ook donkere dagen op jou schema staan is menselijk en, denk ik, onvermijdelijk. Een mens kan niet ALTIJD sterk staan. Men zegt vaak: de laatste loodjes wegen het zwaarst, wat ook voor jou zo zal zijn. Maar de bruisende kracht die ik bij jou heb gevoeld gaat je door dit laatste dal leiden... Ik stuur je langs deze weg alle positieve energie die op dit moment in mijn eigen lijf aanwezig is, en hoop uit het diepste van mijn hart dat je er elke dag een kleine portie kan van opsouperen... Ik duim voor je, maar geloof me, met jou ingesteldheid kan het alleen maar goed komen!!! Dikke zoen, dikke knuffel, ook voor 't ventje en hummeltje xxx

  BeantwoordenVerwijderen