woensdag 16 oktober 2013

Lille hoap

Er is weer wat hoop. De prof maakt er zich blijkbaar nog niet druk in, en gelooft dat andere tegenmedicatie volgende keer helpt. Oef. Voor even. Misschien kan ik de komende  weken dan toch een klein beetje gerust zijn. Maar ik heb het gevoel dat ik tijd nodig heb. Tijd om de knop om te draaien, want het lijkt me maar niet volledig te lukken. Teveel dingen op een hoop. Ik moet het tijd geven. Mezelf tijd geven. Rust zoeken. En ervoor gaan. Ik blijf ervoor gaan. Omdat het moet en omdat ik het wil. Omdat ik er terug in wil geloven.

5 opmerkingen:

 1. Hoera voor die prof dan. Die mens is 125 jaar naar school geweest om de juiste beslissingen te nemen en moet je sowieso de waarheid vertellen. Als hij het allemaal ziet zitten, is er zeker hoop en aan je vorige berichten te lezen was dat wel net waar je nood aan had: hoop! Probeer er inderdaad terug in de te geloven (makkelijker gezegd dan gedaan waarschijnlijk) en zet je tanden maar in dat k-beest!! Wij blijven hier thuis meeleven met jou en je gezinnetje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En wij ook! Kom op... Xx.
  Ella heeft iets voor je geknutseld, we wippen binnenkort even binnen om het je toe te stoppen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoera voor Van Cutsem! Die man is on-ge-loof-lijk goed. Jammer voor zijn gezin, goed voor jullie (beetje cru mr wel waarheid)! Kaarsjes blijven branden voor jullie..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Ine, altijd welkom!! We kijken er al naar uit!

  BeantwoordenVerwijderen