woensdag 14 mei 2014

De dag voor het oordeel


Het is bijna de 'dag des oordeels' - al wil ik het niet zoveel dramatiseren. Het moét gewoon goed zijn. Ik moét moed houden. Het mag niet dramatisch zijn. En zeker niet in mijn hoofd. Maar goed, toch voel ik zenuwen. Veel zenuwen. Best goed voor het huishouden, want ik moet afleiding zoeken. Dus deed ik de was, de afwas en wil ik de plooiwas nog in de kasten krijgen. Een sapje en spaghettisaus zijn al klaar (het laatste uit de diepvriezer, dus daar was niet zoveel aan). 
Tussendoor tokkel ik wat op mijn computer, en zo kwam ik dit tegen: https://www.youtube.com/watch?v=21uSxcl34dA&list=PLDF8C4E4C1470430A.
Angus en Julia Stone. Ontspannende muziek, vind ik. En weer een mooie inspiratiebron. Net als Jake Bugg. Daar kan ik ook lekker bij wegsmelten tegenwoordig. 
En bij het getokkel op de computer, doken er nog wat foto's op. Een knutselwerkje waar ik voor een keer toch wel echt trots op ben. En nog een boerderij-foto. Wat je daar niet op ziet is dat het lammetje aan de vinger van Hummeltje zuigt. Hij praat er nu nog over en doet het soms ook na, wanneer hij zijn tut niet vindt ...4 opmerkingen:

 1. Veel succes morgen lieve Swiet.
  Ik duim hier "vollen bak" dat je morgen echt goed nieuws te horen mag krijgen.
  Toi toi toi en dikke knuffel xxx I.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hier wordt ook volop geduimd... Morgen denk ik de hele dag aan jou!! Veel moed, veel succes...
  En mooie tas ook, en superschattige foto, zeker als ik dat duimzuigende lammetje erbij denk ;-)
  Nogmaals: moed... hopelijk kan je slapen deze nacht...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hou de moed erin! we duimen en denken aan je!
  groetjes
  http://veronkiedw.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen