donderdag 5 december 2013

De wereld kussen

Ja ja ja jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Goed nieuws.
De chemo heeft haar werk gedaan. De letsels zijn niet weg, maar wel verminderd. En vooral, er is niets bijgekomen. Een nieuwe operatie is mogelijk, maar hoe en waar en wanneer precies, wordt maandag besproken. 
Binnen mijn situatie (die op zich niet zo gunstig is omdat de cellen al via het bloed waren verplaatst) liggen mijn kaarten optimaal, zo zei de vriendelijke prof. (En zelfs als ze onvriendelijk was, had ik haar nog lief gevonden, want ze bracht goed nieuws).  Ze zei ook nog dat ik even een zijsprong heb gemaakt, maar het einddoel blijft hetzelfde: genezen.
Ik voel me heeeeeeeeeeel opgelucht. Er is altijd een sluimerende angst, en die zal blijven, maar ik voel me heel erg luchtig vandaag. Als de operatie pas in januari is, gaan wij een mooie kerst tegemoet. Ik moet voorlopig ook geen chemo of eiwitten meer krijgen, dus nu kunnen mjn huid en al de rest wat herstellen. Ik ben fluitend naar school gefietst en heb tonnen energie. Hoe heerlijk. Ik kan de wereld kussen.
Belle en Boo


10 opmerkingen:

 1. Meid wat een super resultaat en gefeliciteerd met dit nieuws!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Joehoe!! Super nieuws!! Nu Genieten, relaxen en op krachten komen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig !!! Ben superblij voor jou , voor je kleine uk en je lieve man !!! Maak er mooie feesten van en geniet, geniet , geniet !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een fantastisch nieuws! Ik ben superblij voor je!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt zo fijn om dit te lezen! Geniet van alles!! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goed nieuws!!!! Ben blij dat je je ook al een stuk vrolijker voelt. Hopelijk vanaf nu alleen maar meer van dit!

  BeantwoordenVerwijderen