zaterdag 4 januari 2014

De eerste stapjes

Vandaag heeft ze de eerste stapjes gezet en wel voor de overbrugging van de afstand tussen bed en toilet. En dat ging al behoorlijk goed. De laatste pijnpomp werd vandaag ook afgekoppeld.
Ze heeft nog één wond drainage slang en die doet nog wel moeilijk. 't Is te zeggen: daar loopt nog steeds wat gal langs naar buiten wat wijst op nog een "lek". Het verbetert elke dag (en de doktoren voorspellen ook dat dit zich vanzelf herstelt) maar het stelt wel haar ontslag uit het ziekenhuis uit. 
"Zonder complicaties ben je na 5 à 6 dagen thuis", had de chirurg op voorhand gezegd. Maar mét complicaties..? 
De eerste dagen zal ze dus nog niet naar huis kunnen. Bezoek kan en wil ze nu wel graag krijgen, dus bij deze een bescheiden oproep aan iedereen met tijd en zin voor een tripje Leuven...

Hummeltje is vandaag ook op bezoek geweest: op het bed zitten bij mams, beetje prullen met het TV systeem, een keer (of twee) op de bel duwen om de "pléégster" te roepen, een spuitje krijgen van de "plééger" en zo trots als een gieter zijn...jawel, het was weer dolle pret. Hummeltje was superflink en mams heeft er een ferme dosis energie mee opgedaan.

En nu moet mams maar snel Hummeltje thuis komen bezoeken.

Manlief

1 opmerking:

  1. Wat hebben jullie toch een schat van een hummeltje hé. Hopelijk geneest "de lek" snel en kan ze fijn naar huis komen! heel veel liefs Truus

    BeantwoordenVerwijderen