woensdag 1 januari 2014

Moeilijk en pijnlijk, maar gelukt

Hier nog eens de echtgenoot...a.k.a. "manlief". Gelukkig nieuwjaar iedereen!

De operatie is afgelopen maandag gebeurd, duurde een 3-tal uren en was (volgens de chirurg) erg lastig wegens verstrengelingen etc. waardoor het stuk te verwijderen lever moeilijk bereikbaar was. Maar wél geslaagd, en dat moeten we natuurlijk horen.

Het verblijf in de "ontwaak kamer" was wel weer heel erg pijnlijk. De pijn kon moeilijk onder controle gebracht worden en ze hebben dus flink wat verdovende medicatie toegediend. Vandaag heeft ze nog steeds 2 pijnpompen, maar waarschijnlijk zullen die nu wel snel afgebouwd worden.
Vooral het litteken en de buikspieren zijn blijkbaar heel erg gevoelig / pijnlijk.

Kortom: de ingreep is gelukt, nu duimen voor een vlot herstel!

Manlief
(ik was het bijna vergeten ;))

5 opmerkingen:

 1. Goed nieuws, geweldig! Ik duim mee voor een duurzaam herstel en een heerlijk 2014. Van harte!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben blij dat alles prima verlopen is en gelukt! Hopelijk snel minder pijn en een vlot herstel. Onze beste wensen voor jullie, dat 2014 een mooi jaar mag worden!

  Bjorn, Heidi en de kindjes xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed !!! Maar het zal wel weer zwaar geweest zijn, daar twijfel ik niet aan. Ik wens met heel mijn kunnen dat het ergste van 2014 voor jullie achter te rug is.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, wat goed! Wij wensen Sara een spoedig herstel toe.
  We komen wel eens op bezoek als ze zich wat beter voelt.
  2014 wordt vast een fantastisch jaar voor jullie!

  Dikke kussen,
  Ine, Bart en Ella

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goed dat het goed verlopen is, ondanks alles. Ik leef heel erg mee, en wens jullie een beter jaar dan het vorige, met vooral beterschap voor de gezondheid, dat staat zowat boven alles, zeker in jullie geval.... Maar daarnaast vele mooie momenten samen, vele kleine gelukjes, kleine en grote hoopjes, en veel goede dingen om te compenseren voor alle zware tijden die jullie doormaken... Veel moed!!!

  BeantwoordenVerwijderen