donderdag 8 augustus 2013

Allemaal Nijntjes

Als je veel/lang in het ziekenhuis ligt, en (in tegenstelling tot de laatste opname) wel uit de voeten kan, dan kan je knutselen. Precies wat ik deed tijdens mijn voorlaatste verblijf in het UZ. Ik nam flockfolie mee, een mesje, een onderlegger en ideeën. Zo kwam ik thuis met allemaal Nijntjes. 
In mijn goede week sloeg ik een bende t-shirts in in mijn favoriete Nederlandse winkel voor baby- en kinderspul, en daarmee ging ik aan de slag. Er werden pakjes van gemaakt met een kaartje erbij. En deze gaan nu op de post. 


Omdat ik nog een paar extra vriendjes blij wil maken, volgt nog een tweede ronde. Maar daarvoor moet ik eerst terug naar de t-shirtenwinkel... Wordt dus vervolgd!

5 opmerkingen:

 1. Leuk! Flor zijn Nijntje konden we nog niet zoveel showen, want't is nog niet zo'n goed weer geweest. Zelfs op vakantie... Maar hij vindt't wel heel mooi. En ik ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg leuk !
  Fijn ook te lezen dat je weer aan de "creatieve" slag bent.
  Ik hoop dat het je elke dag een stukje beter gaat en dat je snel alle ellende achter je mag laten.
  Liefs

  I.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Cool zeg! Ik heb van slag een idee voor iemand... Hoe maak je dat nu juist? Heb je hier gaan 'handleiding' van? Liefs, Me

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zal mijn patroontjes eens posten. Dan kan je ze overnemen. Je moet ze gewoon overtekenen op flockfolie, en met een nauwkeurig mesje uitsnijden. Dan op het t-shirt leggen, handdoek erover, en strijken maar. Zo'n 20 à 30 seconden. En dan het beschermfolietje lostrekken. Heel makkelijk hoor!

  BeantwoordenVerwijderen