donderdag 1 augustus 2013

Toch wel echt bijna nu?

De echo van 2 dagen geleden bracht geen problemen aan het licht. Alles zag er goed uit, de lever was zelfs al een stukje aangegroeid. Er werd toen nog wel 1 drain verwijderd. Het laatste buisje zou er morgen uit mogen. Blijkbaar bleef de hoeveelheid vocht de laatste dagen toch nog te hoog om dat ding al te verwijderen. Wist je trouwens dat zo'n "drain" heel lang kan zijn? De laatste die ze er uit hebben gehaald, zat tot boven in haar borstkas! Grillig. Geeft naar 't schijnt ook een heel raar gevoel als ze dat uit je lijf trekken.
Verder is de conclusie dat het herstel vrij normaal verloopt maar dat er nu eenmaal goede en slechte dagen zijn en dat die er nog veel zullen zijn in de komende weken (dixit de dokter). 
Ze voelt zich verder eigenlijk goed. Ze kan nu al zelf tot in de cafetaria wandelen (terwijl ze steunt op de rolstoel die ze duwt) en kleine hoeveelheden eten. Anderzijds is concentreren nog lastig, waardoor echt lezen, of handwerken, of TV kijken moeilijk lukt. Kort gezegd: het niveau van verveling begint uit de pan te swingen en ze wil gewoon naar huis. En ik wil dat ook trouwens.

Heel, héél misschien dit weekend. Anders kort na het weekend.
Zoals steeds onder voorbehoud...

Manlief

1 opmerking:

  1. Dat is toch al goed nieuws dat er geen bijkomende problemen zijn. Nog enkele dagen volhouden.

    BeantwoordenVerwijderen