dinsdag 25 maart 2014

Wat doe je?

Wat doe je als je 3,5 jaar oud bent, en er liggen grote blokken isomo in de garage? En mams is in die garage aan het opruimen, en jij moet je in stilte bezig houden. Dan hou je je in iets mindere stilte bezig. Dan neem je de sleutels, waarmee mams het fietszadel hoger had gezet, en ga je aan de slag. En je laat anderen opruimen, uiteraard. 
En wat doen mams en paps wanneer ola (= de opa-naam voor mams haar papa) een dagje wil babysitten? Dan gaan ze voor het eerst in héééél lange tijd een dagje winkelen in mams haar oude studentenstad Antwerpen. Dan zoeken ze de leukste straten op (Nationalestraat, Kammenstraat, en de kleine verbindingsstraten waarvan ik de naam niet ken) en gaan ze snuisteren. Dan kopen ze losse hemdsblousen en losse broeken, omdat mams in het voorjaar de zon zoveel mogelijk moet vermijden. Dan botsen ze op een woon- en kledingwinkel vol Scandinavisch design (moose in the city. En ook leuk, maar nog niet bezocht: espoo). En dan dromen ze ervan deze ooit in huis te halen:stoel Hay 'About a chair' (foto van www. espoo.be)


stoel Hay 'About a chair' (www.moose-in-the-city.com)


stoel Hay 'About a chair' (foto van www.misterdesign.be)

mand-tafel Fermliving (www.moose-in-the-city.com)

En dan kopen ze in die andere mooie woonwinkel (www.tafelvanamandine.be) dat 'pronkkastje' dat de hal kan opfleuren met een wisselende tentoonstelling van allerlei prullaria (of een vaasje met bloemen) waar ze nu geen plaats voor vinden.Kastje (Ferm living) moet tegen de rechter muur komen hangen, 
met daarnaast een kunstwerkenkader van Hummeltje, 
een klein rekje en/of spiegel en een bord met snoephartjes in. 
Ik heb het in mijn hoofd, maar de uitwerking laat nog op zich wachten.


Iemand overigens geïnteresseerd in onze huidige stoelen? Ze zitten fantastisch goed, maar wij dromen van wat nieuws... 1 opmerking:

  1. Ik ben gék op die Hay-stoelen, ze zijn prachtig! De jouwe trouwens ook…

    BeantwoordenVerwijderen