vrijdag 3 mei 2013

Balen

Ik baal. Alles lijkt nu samen te komen: de vreselijk pukkels (intussen zijn het echt zweren) in mijn gezicht, aften in mijn mond, zelfs mijn tandvlees doet pijn en nu ook stilaan kloven. Het begint aan de binnenkant van mijn elleboog. Ik ga vandaag een hoop zalfjes bij elkaar laten klaarmaken, en blijf hopen op resultaat.
Intussen blijft ook de pijn links onder mijn middenrif voortduren. Gisteren bevestigden de dokters nog maar eens dat dit niet door de behandeling komt, en dus onverklaarbare pijn is. Maar ze is er en ze is hevig en ik zit ermee! En maandag moet ik terug met de zware behandeling beginnen terwijl deze pijn nog niet weg is. Klxxxxx is het! 
AAAAARCHHH!!
Voilà. En nu ga ik knutselen.
Tussendoor wil ik ook nog even laten weten dat ik hier fan van ben: Noot & Zo. We hebben nog geen soepkommen. Deze zijn grote kanshebbers:

2 opmerkingen:

  1. Heel veel sterkte, aften zijn vreselijk!!, hoop dat je zalfjes gaan aanslaan. Je lijf krijgt het te verduren - maar het is voor het goede doel he! Vergeet niet ook je knutsels hier te bloggen ;) Als je wilt he.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gelukkig was het vandaag een betere dag! Goed smeren die boel en morgen hopelijk uitgedroogde puistjes!

    BeantwoordenVerwijderen