maandag 6 mei 2013

De dag van

Wat doe je nog allemaal, de dag van een nieuwe opname. Gedachten verzetten? Nog extra genieten, terwijl je gedachten toch altijd weer afdwalen? Mijn darmen liggen wat overhoop (pure spanning, ben ik zeker van) en mijn middenrif blijft me parten spelen, al voel ik dat het met het uur beter gaat. Volgens mij is het ook een soort spanning op de spieren...  Ik heb nu nog enkele uren voor mezelf. Ik moet de knop omdraaien. Nog even er niet aan denken. Nog even gezellig thuis ... 

En dan komt de zon binnen met een naaikriebel in de hand: Truus die dit prachtige geschenk voor me mee heeft gebracht: een hoesje om rond mijn 'chemozakje' te doen, zodat ik stijlvol chemo kan krijgen. Ik krijg het zakje iedere 2 weken mee naar huis, waar ik het 48 uren moet aanhouden. Daarna mag het worden afgekoppeld. Nu worden dit 48 stijlvolle uren.
Het alternatief was dit:Zeg nu zelf ... dit maakt het vooruitzicht al aangenamer, niet? Misschien iets voor een handeltje?

En zo komt er weer een glimlach en zin om naar mijn knutselkamer te gaan. Ik heb nog een afgeknipt shortje liggen, dat een alternatief moet worden voor de korte sponsen shortjes van vroeger. Er moet nog een biaistje rond in een contrasterende kleur. Dit wil ik graag afkrijgen voor ik vertrek, zodat het nog net mee kan met Hummeltje. En misschien nog een paar zakdoekhoesjes voorbereiden. Dus, geen tijd te verliezen ... Off we go!

2 opmerkingen: