vrijdag 24 mei 2013

Een Lille håp

De eerst echte Lille håp is geboren: een pampertasje voor Hummeltje. Hij kan voorlopig geen afstand doen van zijn pampertjes, en mams vergeet zo vaak de luiertas. Dit pampertasje bewaren we dus nu in de auto voor in noodgevallen. Het is nog maar een schuchtere 'Lille håp' , want het labeltje zit goed verborgen. Foutje van de maker... Volgende keer mag het op een zichtbare plaats.

Ik maakte het tasje begin deze week. De energie bleef stromen, dus daar heb ik gebruik van gemaakt. Ik ben ook uitgebreid gaan winkelen, en heb de laatste vakantiespullen meegebracht. En nog een kleine uitbreiding van mijn eigen garderobe (die door de laatste zware behandeling een beetje aan de grote kant begint uit te vallen.) Hopelijk is de uitbreiding snel terug te klein, want mijn huidige maten zijn niet echt mooi om zien. Ik zal me de komende week maar goed laten gaan in het Frans brood, Franse kazen en gebak. 
In mijn koopwoede kocht ik ook nog enkele juwelenstandaards. We hebben een nieuwe kamer op het oog, die wat klassieker zal ogen dan de rest van ons huis. Deze juwelenhouders passen perfect in het plaatje dat ik voor ogen heb. Ik hoop het eindresultaat van de kamer tegen het einde van de zomer te kunnen tonen. Wit, oudroze, stoffen bedhoofd en kastdeuren met linnen, zijn de leidraad. Zijn jullie ook zo benieuwd als ik?


1 opmerking:

  1. Mooi gelukt! Ben benieuwd naar de kamer, en ja, lekker genieten en bij-eten in La Douce France dan maar he :)

    BeantwoordenVerwijderen