dinsdag 30 juli 2013

Bijna..?

Vrouwlief wordt steeds mobieler: in haar bed kan ze soms al redelijk comfortabele houdingen vinden en korte wandelingen op de gang zijn al mogelijk. Een uitje met de rolstoel naar buiten blijft het hoogtepunt van de dag.
Gisterenochtend zei de dokter dat de laatste drains waarschijnlijk vandaag zouden afgekoppeld worden en dat ze dan bijvoorbeeld morgen wel naar huis zou mogen. Gisterenavond stelde een andere dokter dat er toch nog te veel wondvocht door de drainage liep (waarschijnlijk gal) en dat ze dat toch nog moesten onderzoeken. Bovendien maakte ze ook wat koorts, dus misschien zit er een (beginnende) ontsteking ergens? Resultaat: een welgemeende pffffffffffff. Een hele dag opgewekt geweest om wille van het nakende ontslag en dan weer baf...naar af. Of zo voelt het toch.
Vandaag maken ze een echo van de buik, laat ons hopen dat ze op die manier de oorzaak kunnen vinden en gepaste actie ondernemen.

Ze krijgt alleszins weer antibiotica en dat zou zeker nog voor 5 dagen zijn, dus ze is nog niet meteen thuis. 
Bezoek kan nu wel en zou haar helpen de tijd te doden en haar zinnen te verzetten. Wie tijd en zin heeft, kan dus een tripje plannen. 
Misschien toch altijd even kortsluiten met mij zodat het bezoek wat verdeeld wordt (en om na te kijken of ze geen onderzoeken of zo heeft op het moment dat je zou willen gaan).

En ondertussen maar weer duimen en hopen op vooruitgang en een meevaller

Manlief

1 opmerking:

  1. Het komt wel goed! Je ziet wel: ze doet het al super! Liefs, Me

    BeantwoordenVerwijderen