zondag 14 december 2014

Kleine gelukjes

Deze zondag was er een zoals zondagen mogen zijn. Veel samen met ons drietjes, en meer moet dat soms niet zijn. En hoewel we best vaak hebben gezucht om ons al te druk (en) tetterend Hummeltje, overheerst bij mijn terugblik een echt 'gezinsgevoel'. 
Een gezinsgevoel dat werd versterkt door een typisch - doch zeldzaam -  zondags vriendenbezoekje. Ik kan daar erg van genieten. Komt er nog bij dat Hummeltje tijdens de wandeling met de vrienden voor het eerst écht gewandeld heeft. Een heel eind (vinden wij), in de kou. Dat de papa's thuis (bij hun pint?) bleven, bleek de goede zet, want de voetsteunen van de rolstoel van paps zijn normaal het favoriete vervoermiddel van Hummeltje. Nu moest ie het met zijn eigen voetjes doen, en het ging perfect. Wat kan een mams toch blij zijn om kleine dingen!  
Om een beeld bijvoorbeeld. Ik was wat naaiwerk aan het voorbereiden in onze nieuwe zetel boven. 


Ik keek naar links en zag dit 


En nu ben ik niet bepaald een voorstander van achter beeldschermen stilzittende kleuters, maar dit is toch über vertederend? 

Het zit in hele kleine dingen. Zoals in de top van het kerstboompje hierboven,  die blijkbaar scheef staat, en me even doet glimlachen. 

Of in onze kerstversiering Rudolf, die ik her en der in huis tegen kom.

Rudolf moet ook slapen

En blijkbaar moet ie ook naar het toilet

Of in nieuw knutselmateriaal dat ik kreeg, en dat me alleen al bij de aanblik vrolijk maakt:Of ook de ontdekking van free printables waarmee ik aan de slag kon gaan:

Printable aangeboden door Project Artuur.
Letterstempels van Hema 
Dit kleine geluk is deugdzaam op deze dag. De laatste weekenddag voor de nieuwe operatie. Nog één volledige dag thuis, en dan is er weer die onderbreking. Hopelijk een korte deze keer. Hopelijk een succes. Hoop ... 

(excuses voor de slechte fotokwaliteit. Ik had vandaag geen zin in bewerkelijke omwegen, en nam enkel de gsm bij de hand)4 opmerkingen:

  1. Heel veel succes met de operatie Swiet. Hopelijk ben je er snel weer bovenop en kan je nadien zalige kerstdagen doorbrengen met Hummeltje en manlief.
    Knuffel en veel sterkte xxx I.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Veel succes. En hopelijk een snel herstel!

    BeantwoordenVerwijderen